dimecres, 13 de maig del 2009

L'àvia Magdalena

Avui plovia, però l’àvia de l’Alba , la senyora Magdalena, ha vingut a explicar-nos unes innocents trapelleries que recordava de quan ella era petita.
El primer que ens ha dit és que ella també havia estudiat, uns quants anys, en la nostra escola. Aleshores només hi havia germanes i encara recordava el nom d’alguna.
Tot seguit ens ha explicat tres histories, relacionades amb la seva infantesa, que ens han fet riure i pensar. Això sí, ens ha aconsellat que nosaltres no ho féssim mai.
Després ens ha dit que quan anem a la muntanya, sobretot a l’estiu i en dies de pluja com avui, cal que anem ben calçats i sobretot que no fiquem la mà en els forats, perquè ella de petita va tenir un ensurt amb un animaló: un llangardaix va sortir a corre-cuita d’un forat quan ella i els seus germans, amb un bastó, hi remenaven. Per sort no va prendre mal.
Ens ha explicat això perquè ella ja sap que als nens ens agrada molt investigar, descobrir...
Quan ha començat a parlar d’animals, tots volíem explicar les nostres vivències, perquè aquest és un tema que ens agrada molt.
Quan ja era a punt de marxar l’Alba li ha recordat que ens havia d’explicar una història, una que a ella li agrada molt.
Molt contents per la seva visita, li hem donat les gràcies i li hem dit adéu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé senyora Magdalena te unes histories molt entretingudes !!!

Marta.