dissabte, 12 de febrer del 2011

COM ÉS L'ESCOLA?

Que gran que és l'escola!

Hem visitat la biblioteca i l'hort, que conreen els nens de Cicle Mitjà... Molts nens de la classe no sabíem que teníem una biblioteca tan gran i que tot i que és petit, també tenim un hortet a l'escola.

L'objectiu del nostre estudi és conèixer totes les classes, mestres i nens de l'escola...Durant uns dies ens passegem per aules , passadissos i racons amb ulls de periodista, no ens perdem cap detall.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tinc ganes de poder llegir la meva pàgina. L’Edgar em va fer moltes preguntes, la Judit escrivia i en Guillem em dibuixava. Quina organització!
Mentrestant la Laia i la Júlia entrevistaven a la Magda, i no paraven de demanar. La sala de professors semblava la sala de redacció d’un diari.
M’ho vaig passar molt bé!
Joana

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! Heu treballat molt, i molt bé. El llibre que heu fet és molt bonic.
Els pares de l'Emma

Magda ha dit...

Vaig coincidir amb la Joana mentre em fèieu l'entrevista i ens ho vam passar molt bé. M'ha fet il.lusió veure'm dibuixada, trobo que en sabeu molt. Felicitats per aquest treball tan bonic.
Magda

Anònim ha dit...

Ho heu fet molt bé! tant les descripcions com els dibuixos... Felicitats!
Albert i Susanna (pares de la Marta Pairó)

Unknown ha dit...

HOLA SOC LA JÚLIA DE 5e DE PRIMÀRIA I M'AGRADA MOLT AIXÓ QUE FEU. CREC QUE ES DIVERTITT, PERÓ NO US FA UNA MICA DE VERGONYA, A MI NO.
CREC QUE US HO EU PASSAT MOLT BÉ FENT DESCRIPCIONS, DIBUIXOS, PRAGUNTES...
EU FET UN GRAN ESFORÇ.
US A CADAT MOLT BE I D'ALLÓ MES BONIC.
EU FET UN MOLT BON TREBALL.
ADEU.
JÚLIA ORRI LLAGOSTERA.