dimecres, 4 de maig del 2011

Una àvia molt juganera

Per fi, ja hem rebut la primera visita dels avis!!!.
Aquesta tarda ha arribat a la classe, l'àvia de la Mariona. A tots ens ha fet molta il.lusió.
Un cop ens l'ha presentat la Mª àngels i ella ens ha dit que estava molt contenta de que l'haguèssim convidat, li hem fet un munt de preguntes. Voliem saber com jugava i on jugava quan era petita.
Gairebé tots els nens teníem ganes de preguntar-li moltes coses.

- Quan eres petita jugaves molt al carrer?
Ella ens ha dit que molt. Sobretot recorda a l'estiu després de sopar que sortia a la plaça a jugar amb una colla de nens i nenes. ( això de sortir a la nit a jugar ens ha sobtat una mica)

- Jugaves més amb els nens o les nenes? Ella ens ha explicat que li agradava molt jugar a jocs de nens, però que també jugava a nines i amb les nenes.

- Quin era el teu joc preferit? Diu que era molt juganera i que jugava a tot, però recorda que molt a futbol.
També hem fet algunes preguntes de l'escola i si anaven amb uniforme.

Després ens ha explicat que era molt important llegir i que ella ja sabia que els nens de 1r llegien molt i per això ens ha portat de regal un PUNT DE LLIBRE d'animalets, maquíssisms!!!!!..

Ja quasi no ens quedava temps...però hem anat al pati. Allà ens ha explicat el joc del PALET o XARRANCA.
La Mª Àngels ha dibuixat a terra el joc i hem pogut jugar una estoneta....molt poc perquè ja era tard i era hora de plegar.
Gràcies Fina!!!!!! Hem passat una bona tarda i hem aprés moltes coses.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Marta ens ha explicat que l'àvia de la Mariona havia anat a l'escola a explicar a què jugava quan era petita. A la Marta li ha agradat molt i els nens i les nenes s'ho han passat molt i molt bé. Aviam si animem a més avis/es que els vagin a explicar més coses als nostres fills/es! Ho has fet molt bé Fina!!!

Albert i Susanna (pares de la Marta Pairó)